De samsung galaxy Note 2 die eerder deze maand in de winkels kwam te liggen draait al het nieuwe Android besturingssysteem Jellybean(4.1). Nu kan de Samsung Galaxy Note 1 ook geupdate worden naar de nieuwe versie 4.1. In Duitsland heeft men de primeur.

De update hadden wij eerlijk gezegd nog niet verwacht dus het is een leuk bericht om te horen dat ze hier nu al mee beginnen. Met de nieuwe versie van 4.1 komen er flink wat verbeteringen aan bod. De interface zal een stuk soepeler gaan werken dankzij de “Project Butter” functionaliteit van 4.1. Naast deze verbetering komen er ook wat functies die nu op de Galaxy Note 2 aanwezig zijn naar de Galaxy Note 1. De nieuwe pop-up software, de applicatie Paper Artist en een nieuwe multi-tasking functie zijn enkele vernieuwingen die met de update komen.

samsung-galaxy-note-android-4-1-jellybean

 

Wanneer wij in Nederland de Note 2 kunnen gaan updaten is nog niet bekend gemaakt. Samsung rolt altijd eerst in één land de update uit om zo te kijken wat de ervaringen en strubbelingen van de gebruiker zijn, we noemen dit een beta. Op deze manier kunnen ze aan het einde nog verbeteringen toevoegen zodat de hele wereld van een perfecte Jellybean 4.1 versie kan genieten.